Aanmelden

Te Boelaarlei 100 2140 Borgerhout
03 235 40 21

Antwerpen

Achter de gevel van de Te Boelaarlei 100 in Borgerhout schuilt het Antwerps Uitvaartcentrum. Een gebouw dat speciaal ontworpen is om afscheid te nemen. Hier vindt u alles op één en dezelfde locatie. Alle faciliteiten die u verwacht in een hedendaags uitvaartcentrum. U wordt ontvangen in een huiselijke sfeer om u te omarmen met onze zorgen.


Bij ons valt u terug op een familiaal bedrijf van vijf generaties en meer dan 135 jaar ervaring. 
Onze expertise in een waardig afscheid garandeert een professionele aanpak en een persoonlijk verhaal.

Een levensschets om herinneringen op te halen

Wat is er mooier dan het leven van uw dierbare nog eens in het licht te plaatsen? De mensen van het Antwerps Uitvaartcentrum maken samen met u het verloop van uw plechtigheid en werken, indien gewenst, een volledige levensschets uit op basis van gebeurtenissen, anekdotes, mooie herinneringen...

Het totale plaatje maakt een afscheid onvergetelijk: de muziek, de teksten, de spreker, fotomontage, rouwmaaltijd of receptie,... daar zetten wij elke dag op in.

Rouwkamers

Voor veel mensen is het brengen van een laatste groet een heel belangrijk gebeuren in een rouwproces. Het is echter geen verplichting. Soms kan het beter zijn een dierbare in je gedachten te sluiten toen hij of zij nog sterk in het leven stond. Wij bekijken met u de mogelijkheden en staan u bij met advies.
Rustgevend ingerichte rouwkamers geven u de mogelijkheid om op een intieme manier een laatste groet te brengen.

Rouwmaaltijd

Na een uitvaart volgt, traditiegetrouw, de koffietafel. Wij bieden u de mogelijkheid om een mooi verzorgde koffietafel of afscheidsreceptie te organiseren voor grote of kleine gezelschappen. De "koffietafel" kan een moderne vorm aannemen, waar de klemtoon meer ligt op het informeel samenzijn en het delen van herinneringen.

Download hier onze brochure.

Hou de herinnering levend

Het is belangrijk om de herinnering aan uw dierbare levend te houden.  In het Antwerps Uitvaartcentrum vindt u een ruim assortiment aan bloemen, herinneringssierraden, urnes, e.d. We proberen zoveel mogelijk te werken met eerlijke en natuurlijke producten, maar staan uiteraard open voor al uw wensen.

Aula voor plechtigheden

Het Antwerps Uitvaartcentrum is voorzien van een moderne, lichte aula waar u in alle intimiteit afscheid kan nemen.  De aula is voorzien van alle nieuwste mogelijkheden op gebied van beeld- en geluidsweergave en is eenvoudig in te richten naar de verwachte hoeveelheid aanwezigen.  U kijkt uit op onze prachtige stiltetuin die ook de natuur heel dichtbij brengt.