Het artikel is toegevoegd aan je Winkelmandje

Welkom bij Heiremans Uitvaartverzorging Merksem

Met trots kondigen wij de heropening aan van ons volledig vernieuwde filiaal in Merksem. Heiremans Uitvaartverzorging heeft een complete facelift ondergaan om een uitnodigende en ondersteunende omgeving te creëren voor iedereen die troost zoekt bij een overlijden. Wij nodigen u uit om ons vernieuwde filiaal te bezoeken en onze uitgebreide collectie troostobjecten te ontdekken.

Een Modern en Toegankelijk Ontwerp

Een Modern en Toegankelijk Ontwerp

Ons filiaal is ontworpen met comfort en rust in gedachten. Samen met een gespecialiseerd ontwerpbureau hebben we een moderne en toegankelijke ruimte gecreëerd die zowel warmte als huiselijkheid uitstraalt. Of u nu komt voor vrijblijvend advies over uw eigen uitvaart of om de uitvaart van een dierbare te regelen, u zult zich hier thuis voelen.

Winkel met Vernieuwende Troostobjecten

Winkel met Vernieuwende Troostobjecten

Onze winkel biedt een breed scala aan troostobjecten en vernieuwende artikelen die bedoeld zijn om troost te bieden aan zowel getroffen families als hun naasten. Van gedenkstenen en fotolijsten tot kaarsen en andere herinneringsstukken, onze zorgvuldig samengestelde collectie helpt u bij het verwerken van verlies en het betuigen van medeleven.

 

 

Onze Uitgebreide Dienstverlening

In ons vernieuwde filiaal kunt u terecht voor een breed scala aan uitvaartdiensten. Wij bieden vrijblijvend advies en regelen alle aspecten van de uitvaart, met persoonlijke toetsen die de unieke levens van uw dierbaren eren. Onze diensten zijn ontworpen om u te ondersteunen tijdens deze moeilijke tijd.

Een echt familiebedrijf

Een echt familiebedrijf

Heiremans Uitvaartverzorging is een echt familiebedrijf dat al sinds 1880 bestaat. Na het overlijden van Titte Marschang in 2023, hebben wij besloten de naam Heiremans door te trekken over al onze filialen. Ons doel blijft om een symbiose te creëren tussen veelzijdigheid en schaalvergroting, zonder onze familiewaarden en persoonlijke aanpak te verloochenen.

Ontdek ook onze troostobjecten in onze webshop

Ons assortiment

Troost
Urnen
Condoleancekaarten
Delen