De uitvaartlocatie

Bij de organisatie van een uitvaartplechtigheid, afscheidsplechtigheid, herdenking of rouwceremonie, kan ook de locatie van de samenkomst belangrijk zijn. Het kan mooi zijn om op een locatie samen te komen die een bepaald gevoel opwekt, herinneringen terug komen of karakteristiek meer aansluit bij het leven van de overledene. Je kan immers overal afscheid nemen.

Wij vinden echter dat het veel verder gaat dan enkel de locatie. We kunnen samen met jou opzoek gaan naar een locatie waarbij we rekening houden met werkelijk alle aspecten. Zo kijken we naar de bereikbaarheid, capaciteit, karakter maar ook naar de infrastructuur en kostprijs. Zo kan het zijn dat je op bepaalde websites wordt doorverwezen naar een prachtig kasteel in het midden van de natuur, maar dat je zelf nog moet zorgen voor stoelen, audio-visueel materiaal, catering... 

Het verkiezen van een unieke uitvaartlocatie mag geen financiƫle aderlating zijn.

Onze eigen uitvaartlocaties

Onze eigen uitvaartlocaties

In Antwerpen en Schilde beschikken we over onze eigen uitvaartlocaties. Het zijn neutrale gebouwen die volledig zijn ontworpen om afscheid te nemen. Zo beschikken we over uitvaartaula's die voorzien zijn van de laatste nieuwe technologie om comfort hand in hand te laten gaan met persoonlijke toetsen. De zalen zijn hyper-modulair zodat ze ten alle tijden aangepast kunnen worden aan uw noden en wensen. Denk maar aan het aantal stoelen dat voorzien wordt, aankleding met bloemen of eigen kunst of fotokaders bevestigen aan de muren... Het kan allemaal

Onze eigen uitvaartcentra beschikken ook over enkele openluchtkamers. Zo kan je een prachtig afscheid organiseren te midden van de natuur.

De uitvaartlocaties in eigen beheer bieden ook plaats voor koffietafels, afscheidsrecepties, rouwontbijt of herinneringslunch. We bieden verscheidene arrangementen aan waarbij wij instaan voor de catering, begeleiding en invulling van het moment. Geen externe contactpersonen, duidelijke communicatie en speciale wensen worden rechtstreeks met de uitvoerder besproken.

Wil je meer weten over onze eigen uitvaartlocaties? Neem zeker een kijkje verder op onze website bij de rubriek Uitvaartcentrum of kom eens vrijblijvend langs. We geven u graag een rondleiding.

Uw parochiekerk

Uw parochiekerk

Wenst u een katholieke uitvaart in uw parochiekerk of een andere mooie kerk? Dan bent u ook bij ons aan het juiste adres. Sinds 1880 werd de expertise op vlak van ceremonie en katholieke rituelen overgedragen van vader op zoon. Je kan dus wel zeggen dat na 5 generaties uitvaartbegeleiding en ceremonie wat in het bloed zit.

Tijden veranderen en ook noden veranderen. Heel zachtjes en vernieuwend zijn we meegegroeid, maar het respect voor traditie en protocol blijft. Nauwgezet begeleiden we niet enkel de familie, maar ontfermen we ons ook over uw genodigden. Want wat u wil is dat ook zij het nodige comfort krijgen.

Zijn we afhankelijk van bepaalde kerken? Neen. Ook in het kiezen van de juiste kerk begeleiden we u met onze ervaring en expertise. We houden rekening met de capaciteit, bereikbaarheid, maar ook met de karakteristieken. Wil je de traditionele kerkelijke uitvaart combineren met nieuwigheden zoals audio-visuele technieken? Wil je streaming organiseren of live muzikale opluistering? Geen enkel probleem. Wij verwijzen u niet door naar andere mensen, maar ontzorgen om enkel het beste te bereiken voor jouw dierbare.

Een uitvaart kan ook georganiseerd worden op een vertrouwde locatie. Denk hierbij aan de sportclub, hobbylokalen of bij je thuis.

Wij zorgen voor de aankleding, begeleiding en volledige organisatie om je gekozen locatie om te toveren in een afscheidslocatie.