Onze uitvaartcentra

Onze visie van een uitvaartcentrum is een gebouw dat alle facetten van afscheid nemen onder een dak vervat.
Deze gebouwen zijn voorzien van aula, rouwkamers en mortuarium, zalen voor koffietafels, ontvangstsalons. Kortom, over alles beschikken voor de organisatie van een waardig afscheid met begrafenis of crematie.

Onze uitvaartcentra huisvesten de kantoren van de aangesloten begrafenisondernemers. Deze uitvaartondernemers dragen telkens kwaliteit en persoonlijke dienstverlening hoog in het vaandel en zijn drager van ons logo als keurmerk.

Neem snel een kijkje en ontdek onze uitvaartcentra.
Uitvaartcentrum
Antwerps Uitvaartcentrum
Meer informatie
03 235 40 21
Te Boelaarlei 100
2140 Borgerhout

Het Antwerps Uitvaartcentrum op de Te Boelaarlei 100 in Borgerhout is een plek waar mensen terecht kunnen voor een persoonlijke en respectvolle begeleiding bij het afscheid van hun geliefden. Het centrum is centraal gelegen en gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto.

 

Het Antwerps Uitvaartcentrum heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van uitvaarten en heeft een team van professionals die klaarstaan om nabestaanden te ondersteunen in deze moeilijke tijd. Het team heeft oog voor detail en luistert naar de wensen van de familie om een uitvaart op maat te creƫren die past bij de overledene.

Uitvaartcentrum
Uitvaartcentrum Schilde
Meer informatie
033094325
Turnhoutsebaan 492
2970 Schilde
Het Uitvaartcentrum Schilde is gelegen aan de Turnhoutsebaan in Schilde in een bosrijke omgeving.
Door in te spelen om natuurelementen in de afwerking, straalt het gebouw rust en geborgenheid uit.