Welkom

Uitvaartcentrum.be is meer dan de website van Uitvaartbedrijf Heiremans, begrafenissen Marschang, uitvaartverzorging Geyskens en Bogaers uitvaarten. Het is ook een gereedschap, een digitaal uitvaartcentrum, zoals heet domein ook zelf zegt.

We geven je in de eerste plaats graag informatie mee over ons bedrijf. Een traditionele begrafenisonderneming, een écht familiebedrijf met veel meer. We zouden kunnen zeggen dat we niet de grootste begrafenisondernemer willen zijn, maar het meest veelzijdige uitvaartbedrijf.

Anderzijds geven we graag ook informatie rond uitvaart in het algemeen. Ook tips, ideeën en mogelijkheden om een uitvaart persoonlijk te maken, vind je zeker terug op onze website.

Het derde luik is onze rouwpagina. Noem het een online rouwkamer. Een digitale schatkist waar bezoekers samen kunnen rouwen, de familie kan steunen maar ook herinneringen kan delen. Individueel of net in groep, zoals u het aanvoelt. 
Bezoekers vinden op de rouwpagina niet enkel de informatie rond de uitvaart maar kunnen hier een ook troostend berichtje sturen, bloemen laten leveren voor de uitvaart. Zelfs de uitvaart volgen via live-streaming. En op de klantenzone kan de familie terugblikken en de verzamelde informatie op een veilige manier bekijken.
Het vierde luik is onze digitale winkel. Een webshop voor sierurnen, herinneringssieraden en binnenkort nog veel meer.

Sinds kort hebben we ook een tool om je uitvaartwensen vast te leggen. Helemaal gratis, veilig opgeslagen in onze beveiligde servers. Zo kan je je wensen omtrent je begrafenis bewaren en delen met je nabestaanden, vrienden of kennissen. Je wordt door een vragenlijst geleidt die jou stap voor stap alle facetten rond een uitvaart aanrijkt. Vul het volledig in of enkel de dingen die je nu al weet. Met een unieke URL kan je altijd je wensen nog aanpassen.
Heb je hulp nodig bij een overlijden of wil je ons beter leren kennen? Neem dan zeker contact op met ons.

24 op 7 bereikbaar 032354021
Over ons
Onze werking
Historiek