Het artikel is toegevoegd aan je Winkelmandje

Personalisatie in uitvaart

Sinds enkele jaren is er een opmars in personalisatie van uitvaartdiensten.

Dit gaat van muziek tot fotomontages, van afscheidslocatie tot de wagen die wordt gebruikt voor de laatste reis en zelfs de bewaarplaats van de urne. In de warmte van het gezin of in een gepersonaliseerd sieraad dat dicht bij het hart wordt gedragen.

Uitvaartcentrum.be zoekt steeds naar vernieuwende en moderniserende ideeën om een uitvaart uniek te maken. Als eerste uitvaartbedrijf ontwikkelden we een online condoleance platform, gebouwen die elk facet van afscheid nemen onderdak biedt, op maat gemaakte rouwkisten en zelfs exclusieve rouwwagens waaruit familie kan kiezen.

Maar ook in het rouwdrukwerk is er een verschuiving.

De klassieke brieven en kaarten met kruisjes en bloemen worden minder courant. De herdenkingsprentjes met foto zijn al langer in opmars en worden meer fotocollages om de herinnering levendig te houden.

Denk maar aan een afbeelding die de hobby of de ideologie van de dierbare weerspiegelt, een formaat anders dan het typische voor een rouwkaart of papier dat wat meer klasse uitstraalt.

Het rouwprentje of de rouwkaart is een tastbare herinnering aan je dierbare. Elke keer zorgen we voor de beste kwaliteit van print. Technieken waarbij de kleuren nooit vervagen, papier dat mooi en luxueus aanvoelt.

Soms moet de realisatie van rouwdrukwerk snel gaan en zijn de personalisaties beperkt. Maar we gaan graag een stap verder voor de klant. Vandaag introduceren we Soft Touch coating in het rouwdrukwerk.

De eigenschappen van Soft Touch Coating zijn moeilijk met woorden te beschrijven. Het is belangrijk bij het maken van deze keuze dat de klant het verschil kan voelen.

Soft Touch

Soft Touch

Soft Touch biedt extra bescherming tegen krassen en UV. Het is een transparante film op basis van was en polyurethaan welke een aangenaam gevoel van fluweel en perzik vel geeft bij het aanraken.

Het verlengt de levensduur van het rouwprentje en maakt scheuren bijna onmogelijk. Het geeft de print een extra dimensie en maakt het papier aantrekkelijker met een extra luxueuze uitstraling. Op deze manier is de tastbare herinnering aan jouw dierbare nog zachter.

Delen