Welkom, wij zijn er voor u.

Welkom, wij zijn er voor u.

Welkom bij Uitvaartcentrum Heiremans, waar we er zijn om u te helpen in de moeilijke tijden van het afscheid nemen van een dierbare. 

Wanneer de grond onder uw voeten wegzakt, staan wij klaar om u op te vangen.

140 jaar ervaring en passie in uitvaart.

Met meer dan 140 jaar ervaring in Borgerhout en de grote regio van Antwerpen, kunt u bij ons rekenen op een familiale begrafenisonderneming. Onze expertise in waardig afscheid garandeert een professionele aanpak en een persoonlijk verhaal bij de begrafenis of crematie van uw dierbare. Wij begrijpen dat elk mens zijn leven anders kleurt en dat alle geloofsovertuigingen en persoonlijke voorkeuren in afscheid nemen bij ons een plek vinden.

Vernieuwend met respect voor traditie

Vernieuwend met respect voor traditie

Samen met u creƫren we een afscheid op maat, met fijnzinnige details. Zonder waardevolle tradities opzij te schuiven, geven we ook plaats aan nieuwe invullingen. Onze ceremoniemeesters genieten een doorgedreven opleiding zodat ze rekening kunnen houden met de protocollen van weleer en deze kunnen ombuigen naar de noden van vandaag. Op deze manier maken we elke traditionele, kerkelijke uitvaart stijlvol en toegankelijk voor iedereen.

Uitvaartcentrum Heiremans ondersteunt ook nieuwe invullingen zoals livemuziek, fotoprojecties en de plechtigheid thuis volgen via livestream. Wij vinden dat digitale toegankelijkheid voor alle leeftijden belangrijk is. Daarom zorgen wij voor een mooie dynamische videomontage die de juiste sfeer weergeeft, in plaats van een stijve PowerPoint-presentatie.

 

Hecht u belang aan details? Dan gaan wij voor u een stapje verder. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de kledij van onze dragers of een bijzondere rouwwagen om uw dierbare naar de laatste rustplaats te begeleiden. Werkelijk alles is mogelijk.

Persoonlijk afscheid

Persoonlijk afscheid

In onze uitvaartcentra in Borgerhout en Schilde, gaan we ten volle het afscheidsmoment inkleuren in de geest van uw dierbare. Benjamien en zijn team luisteren met veel aandacht naar het verhaal dat u vertelt over de persoon waarvan u afscheid moet nemen. Van introductie over bindtekst naar levensverhaal, alle teksten worden met veel aandacht en de juiste diepgang geschreven.

Bij Uitvaartcentrum Heiremans hebben we geen externe 'ritueelbegeleider' of 'uitvaartvoorganger' nodig. Onze medewerkers hebben de juiste opleidingen genoten om de juiste sfeer te scheppen in de woorden en muziek die aan bod komen. U kunt dus rekenen op een persoonlijk en professioneel afscheid dat helemaal past bij uw dierbare en zijn of haar leven.

Steeds beschikbaar

Als familiebedrijf hechten we veel belang aan een persoonlijke aanpak en een warme begeleiding, zowel voor, tijdens als na de uitvaart. We zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is, zodat jij je volledig kan focussen op het afscheid nemen van je dierbare.

Bij uitvaartcentrum.be staan we steeds voor je klaar, 24/7. Of je nu in Borgerhout, Schilde of omstreken woont, we zijn er om jou te helpen in deze moeilijke periode. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. Samen zorgen we voor een waardig afscheid van jouw dierbare.

Onze werking
Historiek